Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Housekeeping wagen

Een housekeeping wagen, ook wel schoonmaak wagen genoemd, die aan al uw wensen en eisen voldoet koopt u bij Lagro Waalwijk B.V. Wij zijn een van de bekendste leveranciers van opslag- en transportmateriaal in Nederland. Onze producten worden veelal intern gebruikt in zorginstellingen, horecagelegenheden en de industrie. Door ons ruime aanbod is er altijd naar uw wens een geschikt hulpmiddel bij ons te vinden. Het is zelfs mogelijk om een housekeeping wagen op maat te maken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Daar informeren en adviseren we u graag over!

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

Een housekeeping wagen is verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen

Bij Lagro Waalwijk hebben we voor u een uitgebreid aanbod standaard housekeeping wagens in huis. U heeft keuze uit diverse formaten, accessoires, kleuren en materialen, waardoor er voor alle werkzaamheden bij ons een geschikte wagen te vinden is.

Laat uw schoonmaak wagen op maat maken

Heeft u speciale wensen of verzoeken voor uw schoonmaakkar zodat uw wagen 100% voldoet aan uw behoeften? Wij voorzien u graag van een oplossing op maat, zoals een elektrische kar. U kunt hiervoor altijd terecht bij een van onze specialisten in de showroom. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en prijzen voor uw housekeeping wagen op maat! Zo kunt u bij ons ook terecht voor een afruimwagen.

Kies voor Lagro Waalwijk B.V. en kies voor kwaliteit!

Lagro Waalwijk B.V. staat voor kwaliteit, persoonlijk service, maatwerk en een eerlijke prijs. Wilt u meer over ons te weten komen of over ons aanbod aan schoonmaak wagens? Dan leren we u graag beter kennen, zodat we gezamenlijk naar de mogelijkheden kunnen kijken die aansluiten op uw wensen. Neem contact met ons op via +31 (0) 416 38 33 09 en plan een afspraak bij de showroom in Waalwijk, vlak bij Tilburg. Ook kunnen we bij u langskomen om u te adviseren op basis van uw situatie.


Home

Assortiment

Offertelijst

Service